Dolphins of Atlantis Aura Healing 

 

Op mijn spirituele ontdekkingsreis is dit bijzondere aura healing systeem op mijn pad gekomen. Alles wat iets met healing te maken heeft vind ik interessant. Hier werd ik werd echt stil van. De informatie raakte mij gelijk diep in mijn hart, zeker nadat ik de afstemming heb mogen ontvangen, de activatie van de lichtcodes van de Dolfijnen van Atlantis. 

Als ik met de dolfijnen contact maak voel ik een bijna brandende hitte en een niet te omschrijven gevoel van liefde en blijdschap. De energie heeft een bijzonder hoge frequentie en dat is tijdens een aura healing duidelijk voelbaar als een zachte aanraking. Zij zwemmen als het ware door je auraveld. 

De energie die zij doorgeven bezit een bijna identieke therapeutische en helende kracht, zoals die door de Atlanteanen door de Dolfijnen in de tijd van Atlantis is ontvangen. De Dolfijnen van Atlantis waren de healers van de Atlanteanen. Zij deden dit door in de aura te behandelen terwijl de Atlanteanen met de Dolphins in het water rond Atlantis waren.

Zij deden dit door in de aura te behandelen terwijl de Atlanteanen met de Dolphins in het water rond Atlantis waren. In februari 2007 kwam Carolynn Lloyd (reiki master) tijdens channeling in contact met de Dolfijnen van Atlantis en hebben zij dit bijzondere healingsysteem en de prachtige energie aan haar doorgegeven. Er is nog niet veel bekend over de Dolfijnen van Atlantis healing. Het enige wat bekend is dat deze healing een grote rol speelde in de beschaving van Atlantis. De Dolfijnen van Atlantis hadden een essentiële taak in de communicatie met en de healing van de Atlanteanen. De Dolfijnen van Atlantis worden ook wel Engelen van de Zee genoemd, Engelen zonder vleugels. 

In februari 2007 kwam Carolynn Lloyd (reiki master) tijdens channeling in contact met de Dolfijnen van Atlantis en hebben zij dit bijzondere healingsysteem en de prachtige energie aan haar doorgegeven. Er is nog niet veel bekend over de Dolfijnen van Atlantis healing. Het enige wat bekend is dat deze healing een grote rol speelde in de beschaving van Atlantis. De Dolfijnen van Atlantis hadden een essentiële taak in de communicatie met en de healing van de Atlanteanen. De Dolfijnen van Atlantis worden ook wel Engelen van de Zee genoemd, Engelen zonder vleugels.

Een healing met de Dolfijnen van Atlantis duurt ongeveer een uur (inclusief voor- en nagesprek).

Ook een behandeling op afstand behoort tot de mogelijkheden. Hiervoor geldt alleen de één op één healing (geen groepjes op afstand).

 Je bent van harte welkom.

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met mij op.