Body Scanalyzer

Vitaminen – en mineralencheck

Op fysiek niveau is een gezonde levensstijl belangrijk. Hoe ziet jouw leefstijl eruit? Zijn er aanpassingen nodig? Vitaminen, mineralen en andere essentiële bouwstoffen zijn van essentieel belang. Zijn ze ook in de juiste verhoudingen in jouw voedsel aanwezig? Met de Body Scanalyser kunnen we dat snel en veilig energetisch testen. Je houdt een handsensor vast en de meting kan worden gedaan. De handsensor is aangesloten op een computerprogramma. Aan de hand van de uitkomst adviseer ik jou.

Het in balans brengen van je eetpatroon (en beweegpatroon) mogen we natuurlijk niet vergeten als we over een gezonde levensstijl praten.

Tarieven 

Meting, natuurgeneeskundig consult en advies supplementen € 90,00. Dit is exclusief supplementen/complementaire middelen. Je kunt gebruik maken van een aantrekkelijke kortingscode bij de inkoop van biologisch hoogwaardige voedingssupplementen.

 

Deze test niet geschikt voor mensen met een pacemaker of een ander elektronisch implantaat, mensen die langdurig medicatie gebruiken, mensen met zeer ernstige gezondheidsklachten, bij zwangerschap of menstruatie.

Momentum afslankkuur

Ben jij een levensgenieter en hou je van lekker eten en drinken, maar ben je de balans kwijt in je eetpatroon? Heb je alles al geprobeerd, maar krijg je steeds die paar hardnekkige kilo’s er niet af? Dan is het Momentum dieet wellicht de oplossing voor jou! Niet alleen geschikt bij overgewicht maar ook bij een onregelmatige vetverdeling. Je valt op verantwoorde wijze af en leert een gezonde levensstijl aan. Het programma is ook prima te gebruiken voor een jaarlijkse ontgifting. Basisbegeleiding is inbegrepen, je kunt kiezen voor eenvoudige of uitgebreide begeleiding bij mij in de praktijk.

Tarieven 

Momentum afslankkuur € 179,00

Momentum afslankkuur inclusief intake € 190,00

Coaching consult € 70,00 per uur

Coaching consult € 35,00 per half uur

 

Kerstin Willems te gast bij Life is Beautiful, RTL 4