Actie: nu € 20,- korting 

Heb je tijdens je vakantie de teugels lekker laten vieren en zit je nu met de extra kilo’s? Overkomt de beste. Nu gewoon meteen afrekenen met die vakantiekilo’s!

Momentum Kortingsactie
Met de Momentum kuur ben je in no-time weer slank, gezond en fit. Dit jaar dus een slank najaar i.p.v. de voornemens uitstellen tot ‘t nieuwe jaar? Profiteer dan van deze kortingsactie (geldig tot 16 oktober) en start nu. Over 2 maanden en je jezelf dankbaar!

Speciaal voor mijn trouwe cliënten:
In combinatie met de kortingsvoucher krijg je 50% korting op een uitgebreid intakeconsult t.w.v. € 65,00 Bonus: een gratis stressbehandeling met kleurlicht. Hoe leuk is dat!

Hoe deelnemen?
Ga naar www.mijnmomentum.nl/kortingsactie, laat je gegevens achter en ontvang een kortingsvoucher per mail. Bij inlevering ontvang je van mij € 20,- korting op een Momentum kuur. Of kom gewoon bij ons langs, dan doen we het samen!

Download hier gratis het momentum ebook: www.mijnmomentum.nl/ebook-downloaden

Momentum in het kort
Afvallen in slechts 27 dagen (gemiddeld 10%) met een voedingsplan en 2 supplementen, 21 dagen stabiliseren en eindigen met een gezond leefpatroon. Oftewel: een quickfix in minder dan 3 maanden, waar je de rest van het jaar plezier van hebt!

  • Snel resultaat met gezonde aanpak
  • Gemiddeld 10% gewichtsverlies in 27 dagen
  • Gezond en lekker eten
  • Ondersteunende voedingssupplementen
  • Slim totaalprogramma
  • Voel je Fit & Vitaal
  • Nu starten = een slank najaar

Liever zelfstandig afvallen? Je krijgt de email begeleiding er gratis bij.

Mocht je liever een pakket opgestuurd krijgen? Nu geen verzend/administratiekosten.

Als je vragen hebt, kun je uiteraard ook altijd vrijblijvend contact opnemen.

Hopelijk tot snel!