Healing en de overgang naar een nieuw leven

Lieverd, het is alweer ruim zeven maanden geleden dat je rustig bent ingeslapen. Je bent de hele tijd in mijn gedachten gebleven. Ik wil je bedanken dat je in mijn leven kwam, het was een voorrecht dat ik je healing mocht geven en mocht begeleiden tijdens de laatste maanden van je leven en jouw overgang naar een nieuw leven.

Mond-tot-mondreclame heeft je in de praktijk gebracht in 2004. Je relaties wilden niet vlotten en je bleef alleen. Je familie wilde je nooit meer zien. Je had diepe krassen op jouw ziel, ernstige trauma’s in je kinderjaren. De trauma’s zaten zó diep dat je de emoties heel diep had weggestopt en ingekapseld. De healing deed je goed, je kwam met enige regelmaat altijd weer terug. Soms zaten er een paar jaartjes tussen. Eind november vorig jaar belde je mij in paniek op. Kers, ik heb kanker, ik móet met je praten. Je kon niet meer bij mij komen, je was te zwak. Je was weggelopen bij de longspecialist en werd een ‘weigeraar’. Zo wordt je genoemd als je reguliere hulp en chemokuren afwijst. Ik heb je een paar keren behandeld, met kleurenpunctuur de voetjes behandeld en met geurende oliën gemasseerd.

Ik kon met healing alleen nog maar rust geven en je hebt veel van je afgepraat. Tot die ene dag begin februari. Het duurde zó lang voor je mij binnenliet. Ik snap nog niet hoe je de deur hebt open gekregen want je kon nauwelijks nog ademhalen. Ik heb hulp ingeroepen en al snel werd je per ambulance afgevoerd. Je hebt je huisje nooit meer teruggezien.

Het is in razend tempo achteruit gegaan en een week later ben je ingeslapen. Je bent begraven in je eentje, helemaal alleen. Je hebt geen grafsteen maar een nummer. Dat was je laatste wens. Wat was mijn bijdrage? Ik mocht je helpen met een waardige overgang, dat je niet hoefde te stikken en te sterven in doodsangst. Mijn innigste wens is dat je vrede mag vinden en heling in de heelkamers waar je nu bent. Ik heb je mooie rozen gestuurd in jouw geliefde rode vaasje.

Vaarwel lieverd, until we meet again!