Dolfijnen van Atlantis Aura healing (vervolg)

Van de zomer ben ik met deze bijzondere vorm van healing in aanraking gekomen en heb verschillende mensen mogen behandelen. De reacties zijn overweldigend, iedereen reageert heel erg positief; “dit gaat gelijk veel dieper”, “ik kom gelijk in een veel diepere ontspanning”.

Eén dame die al een tijdje met een belangrijke keuze worstelde voelde zich na twee sessies gesterkt om die ene belangrijke knoop door te hakken en te kiezen voor zichzelf en innerlijke vrijheid. Ze heeft haar richting kunnen bepalen. Iemand anders schrijft:

“Ik heb deze healing mogen ervaren. Tijdens de healing komt er zo ontzettende rust over je heen en het is inderdaad net of je de dolphins door je lichaam voelt gaan. Het was een hele mooie healing en ik voelde me direct veel energieker. Ik ben dankbaar het hebben mogen ervaren . Kerstin is erg kundig en je voelt je er direct op je gemak.”

De energie heeft een bijzonder hoge frequentie en dat is duidelijk voelbaar als een zachte aanraking. Als ik met de dolfijnen contact maak voel ik een bijna brandende hitte en een niet te omschrijven gevoel van liefde en blijdschap. Zij zwemmen als het ware door je auraveld. De energie is vloeibaar, voelt aan als water. Je wordt schoongespoeld en ervaart tegelijkertijd diepe rust.

In het kort; de energie die de dolfijnen doorgeven bezit een bijna identieke therapeutische en helende kracht, zoals die door de Atlanteanen door de Dolfijnen in de tijd van Atlantis is ontvangen. De Dolfijnen van Atlantis waren de healers van de Atlanteanen. Zij deden dit door in de aura te behandelen terwijl de Atlanteanen met de Dolphins in het water rond Atlantis waren.

Je bent van harte welkom. Neem gerust contact met mij op.