Healing

Healing is een liefdevolle, zachte manier om je lichaam en geest tot ontspanning te laten komen. De diepe rust die je tijdens een behandeling ervaart, stelt je in staat om weer met jezelf in contact én in je eigen kracht te komen. Healing betekent letterlijk ‘heel maken’. Tijdens en na een helende behandeling wordt je zelfherstellende vermogen geactiveerd. Een healing harmoniseert en herstelt je energiestroom. 

Zoals ieder mens uniek is, is ook de aura uniek. De helende behandelingen zijn daarom maatwerk. Ons lichaam wordt omgeven door een groter lichaam, ons energielichaam of onze aura, ons “voertuig” waarmee wij alles ervaren, ook gezondheid en ziekte. Veel indrukken, emoties of energieën uit de omgeving kunnen in je aura blijven hangen zonder dat je daar erg in hebt. Je kunt daardoor overprikkeld raken en je energiestroom blokkeert. Sommige mensen hebben hun aura te veel open staan voor invloeden van anderen. Andere mensen geven teveel weg van hun energie en lopen leeg. De moderne apparatuur en Wifi verbindingen verstoren onze aura op een heftige manier. De aura kan gaan bloeden, de energie gaat weglekken. Er kunnen zelfs gaten in de aura ontstaan en een groot aantal fysieke klachten. 

Ik behandel je aura als geheel, maar ook je chakra’s (de energiecentra) en je energiebanen. Ik besteed veel aandacht aan je voeten, zodat je energie weer goed verbinding maakt met de aarde en kan wegstromen. Elke behandeling sluit ik af met een energetische massage van de rug, waarbij ik de energiebanen van je rug activeer en versterk. Hierbij werk ik met etherische oliën. Je krijgt hierna het gevoel “geestelijk in bad te zijn geweest”. 

Als ik contact maak met je auraveld krijg ik allerlei indrukken via mijn heldere gaven. Daardoor kan ik mij een beeld vormen wat voor jou belangrijk is. Ik kan voelen waar je energie geblokkeerd is. Meestal zijn dit emotionele blokkades die in het fysieke lichaam tot uiting komen. Een diepe blokkade heeft tijd nodig om aan de oppervlakte te komen. Ik wijs je de weg om je blokkade(s) los te leren laten en daarna ‘opnieuw te leren lopen’.  

Healing met kristallen

Ik werk graag intuïtief met kristallen tijdens een healing. De kristallen voegen hun eigen specifieke energie toe aan de energiestroom van je fysieke lichaam, maar ook in de energiestroom van je verfijnde energielichaam. Heel bijzonder is het Goudfacet Swarovski kristal. Het voegt geen energie toe aan je energiestroom maar zet processen via de huid in beweging.

Healing met kleurlicht

Kleurlichttherapie is van onschatbare waarde als aanvulling op healing voor transformatie op diep niveau, omdat onze cellen via lichtdeeltjes (biofotonen) informatie doorgeven aan andere cellen. De combinatie van healing met kleurlicht helpt om geblokkeerde energie op natuurlijke wijze te activeren zowel op fysiek als op energetisch niveau. Behalve bij stress zet ik kleurlicht ook in als er sprake is van trauma’s die ontstaan zijn in de prenatale fase (vanuit de moederbuik), diepliggende blokkades, verslavingen (géén drugs) en bij stervensbegeleiding.

Let op:  Deze behandeling is helaas niet geschikt voor mensen met een epileptische aandoening en tijdens zwangerschap.

R

Healing voor collega therapeuten

In het huidige tijdperk met alsmaar stijgende lichtfrequenties vinden regelmatig collega therapeuten hun weg naar mij voor een behandeling met helende energie. Hoe belangrijk het is om zelf je eigen energie in goede conditie te hebben om optimaal te kunnen functioneren hoef ik je niet te vertellen. 

Ben jij een collega therapeut en heb jij het gevoel dat je even vast zit en dat het eventjes niet lukt op eigen kracht. Een healing kan je helpen om diepere energetische lagen weer in stroming te brengen. 

Ik heb in de afgelopen 25 jaar geleerd om mij met een zeer groot scala van trillingsniveaus te verbinden. De geestelijke wereld wijst mij de weg om je te laten voelen waar je zelf nog niet heel bent. Vervolgens ontstaat er ruimte om heelheid te laten zijn in jouw transformatieproces voor het hogere doel van jouw levensmissie. 

Tarieven 2020

 

Per uur:  € 70,00

1,5 uur:   € 90,00

2 uur :      € 125,00 (uitgebreide sessie)

Korte kleurlichtbehandeling toeslag € 2,50

Goudfacet kristallegging toeslag € 2,50

Kleine kristallegging gratis

Intakesessie (gesprek en healing) 2 uur € 125,00

  Neem gerust contact met mij op
Klik hier>>