Hoe gaat het in zijn werk? 

Als het bovenstaande je aanspreekt kun je een afspraak maken voor een intake gesprek. Naast kennismaken is het de bedoeling om tijdens het intakegesprek je hulpvraag te bespreken, vast te stellen wat je graag wilt bereiken en natuurlijk ga ik je vertellen hoe ik dit aan wil pakken. Als dit goed aanvoelt, maken we vervolgafspraken. Je kunt natuurlijk ook gelijk een afspraak maken voor een behandeling. Sommige mensen komen van ver. In dat geval is het in verband met reistijd en files efficiënter om een consult/behandeling van twee uur in te plannen. 

Je kunt mijn behandelingen ook prima combineren als je in behandeling bent bij de psycholoog of andere zorgverleners. In dat geval adviseer ik om aan de betreffende behandelaar door te geven dat je bij mij in de praktijk behandeld wordt vanwege het effect dat de energie heeft op het behandeltraject elders. Ik respecteer uiteraard je privacy en zal geen gegevens uitwisselen zonder je schriftelijke toestemming. 

 

De behandelingen zijn geen vervanging voor medische zorg, indien nodig zal ik je altijd doorverwijzen naar je huisarts en/of specialist. 

Extra informatie

Consult/behandeling op afspraak.
Tarieven zijn exclusief supplementen/complementaire middelen.
Tarieven consulten inclusief 21% BTW
Betaling uitsluitend per pin of contant.

Consulten/behandelingen worden gedeeltelijk vergoed door de zorgverzekeraars, afhankelijk van de (aanvullende) polisvoorwaarden. Met ingang van 2017 kunnen vergoedingen helaas niet meer gegarandeerd worden. E.e.a. in verband met wijzigingen in de regelgeving. Neem hiervoor contact op met de praktijk. 

NIET voor vergoeding in aanmerking komen: supplementen, Momentum afslankkuur, SLIMdiet producten, gewichtcoaching, spirituele consulten. Sommige cliënten komen van ver, soms zelfs uit het buitenland. Een langere behandeling/consult is dan wenselijk (2 uur). Met betrekking tot annuleren en/of niet nakomen van afspraken zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.