Blij met Momentum

Rockanje, 16 juli 2016. Vanaf 2007 werd ik gehinderd door een te hoge bloeddruk 155/95. Uiteraard kreeg ik de bekende beta-blokkers door mijn huisarts voorgeschreven maar echt helpen deden deze niet. Recent heb ik een poging gedaan om via de praktijkassistente van mijn huisarts mijn bloeddruk probleem nog eens aan te pakken, maar de enige mogelijkheid die zij had waren (andere) bloeddrukverlagende medicijnen. Ik zag meer in de oorzaak van het probleem aan te pakken. Bij toeval kwam ik tijdens een lezing over diabetes en ontstekingen met Kerstin Willems in gesprek. Uiteraard ging het gesprek over ziekte en gezondheid en sprak zij over het directe verband tussen overgewicht en hoge bloeddruk. Maar ook over het feit dat afvallen geen langdurige en pijnlijke “operatie” hoeft te zijn, vermits dit gebeurt met de juiste producten en onder zorgvuldige begeleiding. Ik heb 3 weken nodig gehad om te wennen aan het idee dat ik voor het eerst van mijn leven af ging vallen d.m.v. een dieet. Uiteindelijk heb ik sprong gewaagd en ik ben na 5 weken dieet, zonder honger- of “trek”-gevoel, 15 kilo afgevallen. Nu na 3 maanden totaal 17 kilo lichter, met een inmiddels gestabiliseerd gewicht en terug in mijn oorspronkelijk eetpatroon, maar nu zonder mijn “zondige” overvloed aan suiker en kaas, is mijn bloeddruk 130/75. Boven alles voel ik mij vooral energieker en kan daardoor de hele wereld weer aan. Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om Kerstin hierbij te bedanken voor haar inzet tijdens de introductie maar vooral tijdens de begeleiding van mijn eerste dieetavontuur in 66 jaar. Lieve Kerstin, bedankt hiervoor!

Portugal

Afgelopen zaterdag 22 augustus gestart, voel me goed en tot nog toe gaat het allemaal lekker relaxed. Sporten en voor de rest ook wat extra bewegen, des te meer wordt er verbrand. Detox is begonnen, ook psychisch. Tot nog toe goed te doen.

Rotterdam

Ik ben in januari gestart met het momentum dieet. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik enthousiast ben. Het is eenvoudig, je voelt je iedere dag beter en hebt geen moment trek en je bent ook niet flauw. Ik heb al tientallen diëten gevolgd maar deze is voor mij het beste. De begeleiding van Kerstin heb ik ook als prettig ervaren. Ik kan het zo aanbevelen.

Dubai

Al een aantal maanden wilde ik mijn overgewicht aanpakken. Een vriendin deed het Momentum-dieet. Aanvankelijk was ik wat terughoudend, maar bij elk contact bleek ze alweer behoorlijk te zijn afgevallen. Ik houd van eerlijk eten, geen poeders enzo. En ik houd van lekker eten (bereiden). De orthomoleculaire basis waarop het dieet is gebaseerd spreekt mij erg aan: gebruik maken van lijf-eigen stoffen die de verbranding, maar ook de opname van voedingsstoffen gebalanceerd stimuleren. De recepten zijn heerlijk en de lunch is elke dag een feestje. Mijn gezin krijgt gewoon hetzelfde en dan met koolhydraten voor wie wil. Ik vind dat het dieet erg goed in elkaar zit: suikers, koolhydraten en vetten eruit en daarna (behalve de suiker) zeer gedoseerd weer in het menu.

Die inwendige omschakeling staat volgens mij garant voor het geweldige effect. Ik heb er al 10 kilo af, verleng fase 2 en ga gewoon nog even lekker door. Voorbij mijn aanvankelijke streefgewicht; gewoon omdat ik voel dat ik het gemakkelijk kan. Ik koos voor aanschaf van Momentum via Rehmed vanwege het natuurgeneeskundige profiel van Kerstin en vanwege de mogelijkheid tot bescheiden e-coaching. Een goede persoonlijke briefing volgen we op via de e-mail en naar mijn behoefte. Handig!

Dordrecht

Ja ……, hoe leer je zo’n aardige, vakkundige vrouw als Kerstin Willems kennen. Bij mij gebeurde dat, doordat mijn vrouw al jaren probeert haar gewicht constant te houden. Door verschillende kuren, middelen en/of eetgewoonten bleef het jojo effect aanwezig. Op internet zag zij het Momentum programma en maakte een afspraak met Kerstin en vroeg aan mij of ik mee zou willen gaan. In het eerste gesprek was mijn vrouw enthousiast en Kerstin vertelde over de natuurgeneeswijzen die zij ook praktiseert en mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Nu na drie behandelingen, heb ik veel meer energie en ben aan dingen toe gekomen, die ik steeds vooruit had geschoven. Ik heb een heel tevreden gevoel en kijk nog positiever in het leven. En mijn vrouw is inmiddels 10 kilo afgevallen. Complimenten Kerstin.

Rotterdam

Na een strijd van 2 jaar tegen overtollige kilo’s bleef ik maar in strijd met de weegschaal. Het laatste dieet was Cambridge, succesvol voor snel gewichtsverlies, maar geen leefwijze! Na wat gespeur op internet kwam ik op de site van Momentum terecht. Interessant dacht ik, eens kijken of ik ergens in de buurt hiervoor terecht kan. Zo vond ik Kerstin. Het eerste gesprek duurde 1,5 uur, alles kwam ter sprake, zelfs medicijngebruik. Toen wegen, meten en direct aan de gang met Momentum. Resultaat na 7 weken: 7 kilo’s eraf (de laatste vastplakkende kilootjes!), eindelijk na 17 jaar een BMI van 23 (was 25,6), 5 cm minder borstomvang, 8 cm minder buikomtrek en de finaleslag: 17cm! van mijn heupomtrek. Het allermooiste: ik dieet niet meer, ik leef, eet heerlijk, geniet en ben niet meer constant met het “dieet” bezig. In 2 jaar bijna 30 kilo lichter, van maat 46 naar maat 38. Eindelijk stabiel op gewicht. Eindelijk weet ik nu wat wel en niet bij mij past qua eten, hoeveel ik mag en kan eten. En dan de kleine “eetweetjes” die ik van Kerstin leerde.

Iedereen die worstelt met zijn eetpatroon, gewicht of hormoonhuishouding, ga eens kennismaken met Kerstin. Dan hoop ik dat zij jou net zoveel kan leren en steunen als ze mij heeft gedaan. Bedankt Kerstin en succes voor iedereen die een volgende fase in zijn leefwijze aangaat.

Den Haag

Ik heb bewust een aantal maanden gewacht met een reactie om te zien of ik op gewicht blijf en ja, het is een wonder! Begin augustus woog ik 76 kg en wilde graag terug naar 68 kg. Het momentum dieet heeft me weinig moeite gekost. Ik at gezond en lekker en mocht na enige tijd steeds weer wat meer hebben. Medio september was ik 9 kg kwijt, dus nog meer dan verwacht. Momenteel is het eind november en zonder moeite handhaaf ik mijn gewicht op gemiddeld 66,5 kg. Elke dag even op de weegschaal en mocht het ietsje meer zijn, dan gewoon een dag rustig aan en alles is weer in orde. Ik ben heel blij met Momentum en Kerstin, voel me heel erg goed en kan dit iedereen aanbevelen, want alleen al het feit dat ik geen vieze poedertjes of zoete repen hoefde te eten vond ik aantrekkelijk. De behaalde resultaten overtreffen daarnaast echt mijn verwachtingen.

Noorwegen

Al jaren groei ik en al jaren weet ik dat. Toch lukte me het niet om met dit dieet te beginnen. Totdat ik weer bij Kerstin was en in een opwelling twee pakketten mee terug nam naar Noorwegen. En ja, wat doe je dan? Eerst komt nog Pasen, dan Pinksteren, Noorse nationale feestdag etc. Uiteindelijk hebben we een startdatum vastgesteld. Twee maanden om ons helemaal voor te bereiden op de grote strijd tegen de kilo’s. Om een lang verhaal kort te maken: Nee, je hebt geen honger. Ja, omdat ik altijd met eten bezig ben, miste ik het kokkerellen en had ik het toch soms wat moeilijk. Maar na 27 dagen was ik twaalf kilo kwijt!!! Over motivatie gesproken zeg. Daarna fase twee: eindelijk weer wat dingetjes toevoegen die ik best gemist had. Een stukje kaas, of een hard gekookt ei of wat denk je van een heerlijk stuk zalm. In dit land eten we veel zalm.

H E E R L I J K. Ik ben nu 22 kilo kwijt. Maar bijna niemand ziet het. Waarom niet heb ik meermaals aan collega’s en bekenden gevraagd? Omdat je geen ingevallen bekkie hebt (vrije vertaling uit het Noors) krijg je dan te horen. Super dus. Veel afvallen en er niet uitzien of je iets onder de leden hebt. :-) Samen met m’n meissie zijn we 37 kilo in ruim vier maanden afgevallen. Wie het nu nog niet gelooft mag bij Kerstin m’n telefoonnummer opvragen en me bellen. Ik daag je uit! Stop met die zelfkwelling en val af. Groeten van een zeer tevreden gebruiker van het Momentum dieet en de hulp van Kerstin.

Bergambacht

Op een gegeven moment is het zover. Het gaat niet langer zo, je bent te zwaar en als gevolg daarvan zit je helemaal niet lekker in je vel. Dit was bij mij het geval. Mijn energie was weg, ik was niet tevreden met mezelf en zat in een spiraal naar beneden. Tijd om hulp in te roepen! Omdat ik (helaas) al vele diëten achter de rug heb, is dit niet zo gemakkelijk. Van een vriendin uit de buurt van Amsterdam, heb ik de resultaten van Momentum gezien. We zijn samen gaan zoeken op internet en kwamen al gauw bij Praktijk Rehmed uit. De site sprak me erg aan. Zag er verzorgd uit en de tekst aanpakken, opruimen op nieuw beginnen was precies wat ik zocht! Zo is Kerstin ook. Haar luisterend hoor, tips, ervaring en je het gevoel geven dat je écht iemand kunt zijn als je dat wilt, geven je zoveel zelfvertrouwen dat het je gaat lukken. Ik ben met Momentum weer in een korte tijd mezelf geworden en kijk nu heel anders tegen voeding aan. Ook het traject daarna kun je bij Kerstin terecht. Of dit nu via mail, telefoon of bezoek is. Heerlijk om op terug te vallen!

Krimpen a.d. Lek

Momentum is een geweldig middel om redelijk snel veel gewicht kwijt te raken. Maar jouw steun en tips tijdens het dieet hebben zeker ook geholpen. Bedankt ! Ik ben niet alleen ruim 10 kilo kwijt, maar voel me zoveel fitter. Ik heb zoveel energie dat het een peulenschil is om regelmatig te bewegen en zo mijn stofwisseling en op peil te houden. Ik raad het iedereen aan die het nu echt zat is en weer energiek door het leven wil.

Gouda

Feeling good, looking great: Helemaal mee eens! Het is het hele plaatje. Ook ik ben al vele kilo’s kwijtgeraakt met de kuur. Ik voel me zelfverzekerder doordat ik vele kilo’s kwijt ben, maar wat ik ook erg belangrijk vind is dat ik me gezond en fit voel! Zoals je weet is mijn vermoeidheid bijna helemaal verdwenen. Tot snel.

Rotterdam

Hi Kerstin, het gaat hartstikke goed. Ik ben nog steeds op hetzelfde gewicht en probeer dit zo te houden. Het is wel lastig, want met dit mooie weer is het erg verleidelijk om niet in de keuken te hoeven staan. Door de weeks naar mijn werk doe ik netjes en in het weekend mag ik van mezelf lekker eten en een beetje snoepen.

Capelle a.d. IJssel

Al een hele tijd zat ik niet lekker in mijn vel. Het had een aantal oorzaken maar de belangrijkste was voor mij dat ik veel te zwaar was. Mijn zelfbeeld was gezakt tot het nulpunt. Ik was met sporten begonnen maar dat hielp niet veel. Het goede daarvan was dat ik Kerstin ontmoette op de sportschool! We raakten aan de praat en zij vertelde het één en ander over de Momentumkuur. Er hing wel een prijskaartje aan en ik heb er een tijd over na lopen denken. Mijn man heeft me toen over de streep getrokken en daar ben ik hem nog steeds dankbaar voor.  In November 2011 ben ik begonnen en ik vond het heel spannend. Zou het bij mij ook werken? Ik had al zoveel geprobeerd. Zou ik het volhouden? Want dat is altijd het moeilijkste. De eerste weken waren best zwaar. Mijn hongergevoel verdween niet zo snel als in de folder stond. Ik moest helemaal afkicken van suikers en koolhydraten. Ik voelde me ook erg emotioneel. Er gebeurde in ieder geval van alles. Maar wat ook gebeurde was dat ik ging afvallen! Na de kuur was ik al 10 kilo kwijt en heel veel centimeters. Het was fantastisch. Mijn interesse in eten was helemaal afgenomen. Ik vond het gewoon eng om weer meer te gaan eten.

Onder de goede begeleiding van Kerstin lukte het me in de volgende fase nog eens 6 kilo kwijt te raken. Het is zo goed te zien dat ik 16 kilo ben afgevallen. Ik voel me een heel ander mens, veel fitter dan ik me in jaren heb gevoeld en ook heb ik veel meer zelfvertrouwen. Ik straal weer. Ik wil nog wat kilo’s afvallen, dus ga ik over een paar maanden de kuur herhalen. De begeleiding was heel goed, ik kon altijd terecht bij Kerstin met vragen. Haar enthousiasme en begrip hebben me heel goed gedaan!

Capelle a.d. IJssel

Ik heb jaren bij een diëtiste gelopen, wat op zich goed bevallen is, ik viel ook goed af, maar de echte diepe oorzaak van mijn overgewicht is nooit eerder aangepakt. Toen ik met Momentum begon, dacht ik “Waar ben ik in godsnaam aan begonnen?! Dit hou ik nooit vol”. Ik moest afkicken van suikers, want ik snoepte echt een hoop. Ik mocht geen koolhydraten meer tijdens de 1e fase van Momentum. Kerstin had al gezegd dat er een hoop emoties los konden komen… nou eerst zien… dan geloven hoor!

Ik ben door een hel gegaan de eerste week van het dieet. Ik moest elke dag wel huilen, voelde me zo ongelukkig. Ik begreep er niks van. Kerstin zei dat dit normaal was, dat ik gewend was om eten in mijn mond te stoppen als ik boos, verdrietig was of me alleen voelde. Nu kon ik nergens meer naar grijpen en dat frustreerde me enorm! Het was zo’n confrontatie voor me. Ik werd zo met mijn neus op de feiten gedrukt. Ik was een emotie-eter. De 2e week was al minder zwaar. Ik hoefde niet meer zoveel te huilen en had geen hongergevoel meer. Ik raakte een hoop centimeters en kilo’s kwijt en dat gaf me een enorme kick!

Ik ben nu 10 weken bezig met de nieuwe leefstijl en voel me geweldig. Dat straal ik ook uit en krijg constant complimentjes van iedereen om me heen. Ik ben totaal 13 kg kwijt, 23 cm heupomtrek, 13 cm buikomtrek en 7 cm borstomtrek! Ik heb geen spijt van Momentum en ik ga door. Ik blijf dit gezonde en verantwoorde eetpatroon aanhouden. Ik voel me er zo goed bij!!!! Voor diegenen die twijfelen: ik begrijp je angst, ik moest er ook doorheen, maar het resultaat is waanzinnig. Daar doe je het voor: het is een cadeautje voor jezelf !

Capelle a.d. IJssel

Ik groeide langzaam richting nog een maatje groter en het buikvet groeide mee. Ik zag een artikel over Kerstin in een plaatselijk krantje, las het een en ander op haar website en dacht: yes! De intake in augustus deed mij besluiten om maar direct te gaan beginnen. Ik was wel een klein beetje sceptisch, zo van: dat wil ik nog wel eens zien, maar het is precies gegaan zoals het mij was beloofd! Nu zo’n 9 kg lichter, tijdens het dieet fit en energiek, zonder enig probleem met de bloedsuikerspiegel en geen hoofdpijn. Wel wat getekend in mijn gezicht, maar dat lijkt al weer bij te trekken. Ik voel me prima en ben heel blij met het resultaat van het Momentum programma en Kerstin’s ondersteuning. Het enige is dat ik heel veel nieuwe kleding heb moeten kopen……!

Capelle a.d. IJssel

Eindelijk: na meer dan 15 jaar ben ik stabiel op mijn ideale gewicht van 60 kilo dank zij Momentum. Door medicijngebruik was ik zo’n 30 kilo aangekomen. Voor mijn lengte van 1.60 veel te zwaar. Ik heb praktisch alle diëten uitgeprobeerd. Zo ben ik met heel veel pijn en moeite in het tempo van een slak in circa 10 jaar tijd 15 kilo afgevallen. Wat ik ook probeerde, ik raakte geen grammetje méér kwijt en bleef hangen op 75 kilo. Tot begin dit jaar! Na mijn eerste Momentum kuur ben ik 10 kilo kwijtgeraakt en na een tweede kuur drie maanden later nog eens 5 kilo! Ik ben dus in een half jaar tijd net zoveel afgevallen als waar ik eerst 10 jaar voor nodig had. Het mooiste van de kuur vond ik dat ik helemaal geen honger had en me gigantisch fit voelde. Een eitje vergeleken met al dat andere gedoe. Ik begrijp nu ook wat de reden was dat ik niet meer afviel. Het was dat akelige vet wat je met geen mogelijkheid meer kwijtraakt. Ik heb mijn oude maatje 38/40 weer terug en voel me super. Het is heel grappig, maar mensen herkennen me niet meer. Ik kan het iedereen aanraden, het is dubbel en dwars de moeite én zeer zeker het geld waard! Dank je wel Kerstin voor je enthousiasme en dat je er altijd voor me was!

Capelle a.d. IJssel

Ondanks mijn aanvankelijke twijfel of ik het opgelegde “regime” van Momentum zou kunnen volhouden, is het mij gelukt. Mede dankzij de supplementen die je de eerste 4 weken 3 x daags slikt, heb je absoluut geen honger. Zelfs de heerlijke glaasjes wijn die ik normaal gesproken dagelijks nuttigde, miste ik nauwelijks omdat als snel de behoefte hieraan vervaagde. De resultaten waren er al snel, wat natuurlijk enorm motiveert. Na 4 weken breekt de 2e fase aan die al veel makkelijker is omdat de keuze uit producten die zijn toegestaan vele malen groter is dan in de 1e fase. Ik ben zelf in 7 weken tijd 10 kilo afgevallen. Doel is om er nog een paar kilo af te krijgen en in ieder geval op gewicht te blijven, maar mijns inziens moet dit zeker kunnen lukken. Inmiddels is mij wel duidelijk geworden dat het zeer belangrijk is het consumeren van koolhydraten drastisch te beperken.

Nieuwerkerk a.d. IJssel

Even een reactie over het afvallen met Momentum. Toen ik op de informatiemiddag de praktijk binnen stapte, had ik gelijk al een goed gevoel over de wijze van afvallen en werd erg nieuwsgierig. De doos die ik kreeg met de ampullen zag er geweldig uit, daar kon het niet aan liggen. Pas na de derde ampul ging het hongergevoel weg en moest ik mij aan de 500 cal. houden. Ik heb in al die tijd geen moment moeite mee gehad om dat te handhaven. Als ik moest komen wegen werd ik altijd vriendelijk ontvangen en werd er goed geluisterd hoe de week was verlopen. Ik viel de eerste week zonder moeite 5 kilo af, dat stimuleert natuurlijk ontzettend goed. Om een lang verhaal kort te houden: het was een hele fijne tijd en ik werd grandioos bijgestaan door mijn consulent. Ik wil je hier bij deze dan ook hartelijk voor bedanken, ook voor de goede uitleg en vriendelijkheid die je gaf.

Naarden

Echt veel overgewicht had ik niet, maar wel een enorme vetrol net onder mijn ribben. Als ik naar beneden keek, zag ik alleen maar die vetrol, ik kon niet eens mijn voeten meer zien! Mijn favoriete rokken en pantalons kreeg ik niet meer dicht. Al woon ik niet in de buurt, consulteer ik Kerstin vaker. De stap om de Momentumkuur te gaan uitproberen was dus helemaal niet moeilijk. Tijdens de 1e fase was ik al na ongeveer 2 weken op mijn streefgewicht. Kerstin heeft het dieet aangepast. De kuur heb ik wel gewoon afgemaakt. Ik ben nu bijna met de stabilisatiefase klaar en mijn vetrol van 6,5 kilo kwijt. Mijn kleding past me weer. Ik wil er graag goed uit blijven zien met mijn 72 jaar, ik ben dolgelukkig met het resultaat en mijn hernieuwde zelfvertrouwen. Met het verdwijnen van de vetrol zijn ook een aantal lichamelijke klachten sterk verminderd (pijnlijke gewrichten, klachten van de luchtwegen, slecht slapen). Het nieuwe voedingspatroon is gemakkelijk vol te houden. Ik ben ontzettend blij met de deskundige begeleiding, die ook nog eens werd vergoed door mijn zorgverzekeraar. Wat wil een mens nog meer!

Rotterdam

Ik ben altijd max. 60 kg geweest en had maat 36, max. maat 38. Na een vakantie in december 2010 bleek ik ongeveer 5/6 kilo aangekomen te zijn. De drang om te eten werd steeds groter waardoor ik i.p.v. iets af te vallen nog iets zwaarder werd: namelijk 67 kg. Toen ik van mijn vriend een leuk pakje mocht kopen en ik maat 40 bleek te hebben, dacht ik en nu moet ik er iets aan gaan doen!!!!!!! Via een advertentie in de krant ben ik bij Kerstin “Natuurgeneeskundig therapeut & Gewichtsconsulent” terecht gekomen. Vooral het geen honger hebben in het Momentum dieet sprak me bijzonder aan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vooraf niet overtuigd was dat ik inderdaad geen honger zou hebben. Ook het gegeven dat je fitter zou zijn en dat het vet op de buik e.d. er af zou gaan was voor mij een belangrijk gegeven. Ik moet eerlijk zeggen dat het resultaat mijn verwachtingen heeft overtroffen. Mijn buik is aanzienlijk slanker geworden en ik ben inderdaad fitter geworden. De kuur duurt 27 dagen en in deze 27 dagen ben ik zonder problemen 7 kg afgevallen. Het gaat heel goed met me, ik weeg 59,6. Ik voel me uitstekend en ben erg fit. Ik ben nu met de 2e fase bezig om op dit gewicht te blijven.

Krimpen a.d. Lek

Al jaren ben ik veel te zwaar, heb vele diëten al een keer geprobeerd. Die diëten hield ik dan een week vol en na 2 kilo afgevallen en duizelig te zijn, hunkerde ik weer naar chocolade en ging dat dieet weer in de kast. Half april 2010 heb ik besloten dat ik er nu toch echt iets aan moest gaan doen. Ik moest me naar mijn werk slepen en was vreselijk moe.

Ik kende Kerstin al, zij had mij al eerder verteld over het “dieet”. Ik kon het echter niet zo geloven, omdat er nog geen dieet op de wereld was, die mij van mijn kilo’s heeft kunnen bevrijden, waarbij ik ook nog normaal kon functioneren. Het is nu half mei 2010 en ik ben al 10 kilo kwijt! Ik ben nooit eerder zo gemakkelijk 10 kilo afgevallen zonder trek of honger, ook niet in chocolade (en ik was echt verslaafd aan chocolade!!). Ik heb het afgelopen weekend een nieuwe broek gekocht, een maat kleiner.

Wat ben ik blij! Kerstin heeft mij tijdens het eerste consult heel veel vragen gesteld, gewogen en gemeten. Uit de vragenlijst kwamen veel dingen naar voren die overeenkwamen met hoe ik mij voelde en wat overeenkwam met mijn (vroegere) eetpatroon. Dit helpt goed om je ogen te openen, ik was aardig op weg om suikerpatiënt te worden (als ik het al nog niet was). Het bijzondere van dit dieet is dat men zich niet rot hoeft te voelen, als men voldoende van het goede eet. De eerste 5 dagen zijn wat streng (alleen groente en fruit) maar wat zijn nu 5 dagen!! De volgende 5 dagen mag je al iets meer en na die 5 dagen kun je al zoveel eten! Als ik Kerstin een mail stuur krijg ik ook altijd antwoord, heel fijn als je zulke begeleiding krijgt!

Ik kan het iedereen aanraden! Het leuke is dat mensen in mijn omgeving nu ook met een doos worteltjes, radijsjes en komkommer aankomen voor bij de thee i.p.v. koeken en chocolade! Op naar de volgende 10 kilo.

Rotterdam

Kerstin en ik kennen elkaar al vele jaren. Aanvankelijk kwam ik bij haar voor Aura-Chakra Healings waarna ik mij prettiger voelde en ik alles weer op een rijtje had. Ook mijn gewrichtsklachten verbeterden na een aantal behandelingen, voornamelijk mijn rug werd soepeler, doordat er afvalstoffen beter afgevoerd werden. Soms vraag ik Kerstin voor een Healing om mijn energieveld zoveel mogelijk in balans te houden. Dit is een soort onderhoudsbeurt. Nu ben ook ik bij Kerstin voor gewichtsbeheersing. Het afvallen gaat bij mij niet hard en dat hoeft ook niet. Een ieder heeft zijn lichaam met specifieke eigenaardigheden. Mijn familieleden zijn allemaal zwaar en ik vorm daarin geen uitzondering, dus moeten we geduld hebben. Kerstin heeft oog voor alle facetten die een rol spelen in iemands leven en heeft een groot empathisch vermogen. Zij kan zich dus in de ander goed verplaatsen, heeft begrip en handelt naar omstandigheden. Kortom, zowel de healings als de begeleiding bij het afvallen zijn bij Kerstin in prima, deskundige, handen. Bovendien is zij heel discreet en geduldig, waardoor ik mij beschermd voel bij haar.