Blij met mezelf

Van jongs af aan worstel ik al met spirituele dingen in mij leven en wist ik niet wat ik daar mee aan moest, toen kwam Kerstin op mijn pad , wat een mooie bijzondere vrouw. Zij heeft mij er toen zo mee geholpen! In de loop der jaren ging ik regelmatig naar haar toe voor een healing, ik was vaak uit balans en zij wist mij altijd weer beter te maken.

Nu heeft mijn zoontje van 9 ook dezelfde klachten en zijn wij samen naar Kerstin toe gegaan. Wat een bijzonder moment was dat weer : ) Wij waren niet goed geaard en flink uit balans. Door middel van kleurlichttherapie en healing voelden we ons direct zoveel prettiger.

Met goed advies en oefeningen zijn wij naar huis gegaan en ben ik weer dankbaar voor deze prachtige ervaring : )

Capelle a.d. IJssel

Welk probleem je ook hebt het maakt voor Kerstin niet uit, ze weet al snel wat het probleem is. Deze keer kwam ik met hele erge rugklachten, heb hiervoor weer zeer goede behandelingen gehad met daarbij ook de nieuwe behandelmethode met de kleurlichttherapie, zeker aan te raden.

Voorburg

Op advies van mijn psycholoog kwam ik bij Kerstin terecht. Mede door overspannenheid wist ik geen raad meer met mijzelf en mijn klachten. Wat Kerstin doet was voor mij nieuw en onbekend, maar door haar warmte voelde ik mij veilig en in zeer goede handen. Door een duidelijk doel te stellen en mijn klachten te hebben besproken met Kerstin, ben ik na een aantal sessies onder andere ontspannen, meer mezelf, buikpijn vrij en kom ik bij mijn innerlijke rust. Ongelofelijk wat ze voor mij betekend heeft en waar ze mij mee heeft geholpen. Ik zal haar advies altijd met mij meedragen en blijven toepassen.

Capelle a.d. IJssel

Mijn ervaring met Kerstin is super fijn. In haar praktijk voel ik mij thuis en ik kan voor verschillende problemen bij haar terecht. Of dit nou mentale of fysieke onbalans is die ik op dat moment ervaar…op alle vlakken helpt ze mij er weer overheen. Kerstin is mijn oplader zeg ik altijd. En weer heerlijk ontspannen de deur uit. Ook mijn dochter van 1,5 die overgevoelig is, heeft zij kunnen helpen door middel van handige tips, behandeling en voedingsadvies. Ook zij doet het inmiddels stukken beter.

Rotterdam

Een vriendin die nagenoeg dezelfde gezondheidsklachten had als ik, vertelde mij over haar ervaring met Reiki. Zij was een aantal keren behandeld door Kerstin Willems. Naar aanleiding van dit enthousiast gesprek heb ik gelijk een afspraak gemaakt. Daar ging ik dan, naar de voor mij in eerste instantie “zweverige” afspraak. Na een intake gesprek kreeg ik de eerste behandeling en met een goed gevoel ging ik huiswaarts. Na drie behandelingen, daarna met een moxa behandeling er tussendoor, bemerkte ik dat mijn gezondheid klachten aan het afnemen waren. Ik ben dankzij Kerstin Willems en haar reiki en moxa als een ander mens, positief en gezond het nieuwe jaar in gestapt.

Rotterdam

Kerstin is een expert op het gebied van healing! Ze ‘weet’ direct wat er met je aan de hand is en laat zich leiden door ‘spirit’ in haar healing- en coachingsessies. Ze is in staat om volledig te verbinden en je te laten voelen waar je zelf nog niet ‘heel’ bent, waar vervolgens ruimte ontstaat om heelheid te laten ‘zijn’.

Capelle a.d. IJssel

Wat Kerstin voor je kan doen is voor elk persoon weer anders. Mijn eigen ervaring is dat het heel bijzonder en zeer waardevol is en ik kan het echt aanraden. Tussen behandelingen door kan je ook altijd nog bij haar terecht. Echte service die tegenwoordig jammer genoeg een zeldzaamheid is.

Rotterdam

Het is nu 2 jaar geleden dat ik bij Kerstin op de stoep stond als een zeer vermoeid en onzeker persoon. Vond het ook allemaal een beetje eng en was zeer afwachtend. Maar, al meteen na de eerste keer voelde ik mij een stuk beter en ook dankzij de liefdevolle aandacht van Kerstin. Zij heeft mij heel erg op mijn gemak gesteld en dat heeft mij erg goed gedaan. We (Kerstin en ik) zijn toen hard aan het werk gegaan met Healings, vitamines en voedingssupplementen en ook veel praten. We zijn nu 2 jaar verder en het gaat stukken beter met mij. Ben veel zekerder geworden, kan beter met mijn vermoeidheid omgaan en durf nee te zeggen. Ook luister ik veel meer naar mijzelf. Zowel geestelijk als fysiek voel mij daardoor een stuk gelukkiger. Soms voel ik mij weer dat meisje dat alles wilde ontdekken en het leven erg boeiend vond/vind. Dat vind ik nog steeds, maar door mijn vermoeidheid was ik dat (genieten van) al heel lang kwijt. Langzaam komt dat weer terug en daar ben ik blij om. Ik weet zeker dat het mede komt door de behandelingen bij Kerstin.

Nieuwerkerk a.d. IJssel

Omdat ik met een aantal verkeerde denk- en leefpatronen worstelde, raadde een vriendin mij aan om bij Kerstin een aura Healing te laten doen. Dat bestaat uit een intake gesprek en daarna – afhankelijk van de hulpvraag – meerdere sessies. Ik heb alle sessies ervaren als een reis naar binnen waarbij al mijn zintuigen, tot het zesde aan toe, geprikkeld werden door fijne aanrakingen, mooie muziek, heerlijk geurende etherische oliën en motiverende, inspirerende gesprekken. Tijdens al onze gesprekken heeft Kerstin heeft mij vele ideeën en inzichten aangereikt om mee verder te kunnen in mijn leven en ik ga zeker ieder jaar terug voor mijn “APK”.

Capelle a.d. IJssel

Via een kennis kwam ik half september 2010 in contact met Kerstin. Door diverse zware operaties was ik heel erg moe en had bijna geen energie meer. Ik had erg hoge bloedsuikerwaardes en kreeg dit niet meer onder controle. Ook had ik een aantal littekens die na de operaties niet goed waren geheeld en reguliere middelen hielpen niet. Kerstin heeft voor mij een behandelplan opgesteld. Ze is begonnen met Healing en energiebehandelingen. Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik mij al na de eerste behandeling heel erg prettig voelde. Binnen 6 weken was ik een totaal ander mens geworden, die weer lekker in zijn vel zit. Tegelijkertijd heeft Kerstin mij ook doorgemeten en een aantal supplementen en kruidenmiddelen voorgeschreven. Mijn littekens zijn inmiddels netjes geheeld. Ik was er heel slecht aan toe; die kennis die mij dit telefoonnummer aanreikte, kwam als een geschenk uit de hemel. Het is nu maart 2011 en het gaat gelukkig weer helemaal goed met mij. Ik heb volop energie en ik sport regelmatig. Ik ben nog steeds onder behandeling van Kerstin maar nu voor gewichtsbeheersing met een persoonlijk dieet. Ik ben altijd aan het jojoën geweest tot dit dieet, dat uit verschillende fases bestaat. Ik heb inmiddels al een mooi resultaat bereikt en wat voor mij heel belangrijk is: mijn bloedsuikerwaardes blijven heel mooi laag en stabiel. Ik kan het iedereen aanbevelen. Maar voor alles wat men doet in het leven…je doet dit voor jezelf.

Amsterdam

Via een vriendin ben ik in contact gekomen met Kerstin. Al jaren had ik last van mijn nek en mijn buik en diverse ziekenhuisonderzoeken wezen niks uit. Enigszins zenuwachtig kwam ik bij Kerstin en tijdens de intake legde ze letterlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek. Dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, heb ik geleerd de afgelopen twee jaar. Een hoop emotionele bagage heeft een plekje gekregen. Middels de diverse behandelmethodes is de rust wedergekeerd. De klachten zijn afgenomen, oorzaak en gevolg zijn duidelijk te herkennen. Hierdoor is een vast levenspatroon ten goede veranderd. Nu twee jaar verder ben ik zo goed als pijnvrij, kan ik zaken beter relativeren, heb ik een opener uitstraling en doe ik andere dingen in mijn leven. Af en toe bezoek ik Kerstin voor een apk en dat is een ware traktatie! Niet alles wat bij Kerstin gebeurt is te begrijpen. Spontaan een huilbui, gevoelens en ervaringen die je niet kent, maar ook het op korte termijn resultaat, is soms verbazingwekkend. Kerstin is een warme persoonlijkheid en erg bekwaam in haar vak. Mijn leven is leuker geworden en dit wens ik iedereen toe.

Capelle a.d. IJssel

Toen ik voor het eerst in de praktijk van Rehmed kwam, had ik allerlei klachten m.b.t. mijn gezondheid, waaronder hevige buikpijnen. Het was één grote chaos in mijn hoofd en ik kon het allemaal niet meer aan. Bovendien was ik erg negatief gestemd. Het werd dus tijd om andere stappen te ondernemen, want de reguliere artsen konden mij niet verder helpen. Na een kleine zoektocht vond ik de Praktijk Rehmed, alwaar ik meteen een afspraak maakte. Ik voelde me meteen op mijn gemak in de praktijk; er heerste een kalme, rustige en ongedwongen sfeer en mijn behandelaar straalde vertrouwen uit. In de loop van de tijd onderging ik een aantal behandelingen aangevuld met orthomoleculaire therapie en voelde me zienderogen opknappen. De liefdevolle werkwijze van Kerstin, haar deskundigheid en goedhartigheid, hebben me enorm geholpen bij het herstel van mijn gezondheid en het in balans brengen van mijn lichaam en geest. De behandelingen doen mij zo goed dat ik nog steeds dankbaar gebruik maak van de zogenaamde “APK’tjes”.

Den Haag

Mijn allereerste afspraak met Kerstin zal ik nooit vergeten, het was eigenlijk een intakegesprek maar mijn reactie was zo heftig dat ze me meteen op de behandeltafel heeft gelegd. Het verschil dat ik na deze eerste behandeling voelde, was ongelofelijk. Voor het eerst sinds weken hoefde ik niet continue te huilen. De behandelingen waren in het begin zeer intensief, maar zorgden er voor dat ik me steeds beter ging voelen. Nu ga ik een keer in de zoveel tijd voor een APK-tje en dat geeft heel veel energie. Ze heeft mij geholpen een voor mij heftige gebeurtenis een plek te geven. Tijdens een behandeling kom ik helemaal tot rust en denk ik nergens meer aan. Je bent met jezelf bezig op een hele fijne manier. De behandelingen hebben mij geholpen om mijzelf weerbaarder te maken. Kerstin is een hele warme vrouw en ik voelde me ook direct bij haar op mijn gemak. Dat geeft de behandeling ook een extra dimensie.

Gouda

Via een vriendin kreeg ik het adres van de praktijk. Ik had chronische blaasontsteking en zat voortdurend aan de antibiotica. Kerstin schreef mij een combinatie voor van kruiden en voedingssupplementen om mijn blaas weer sterk te maken. Daarnaast ben ik met Reiki behandeld waardoor ik erachter ben gekomen waarom ik steeds blaasontsteking kreeg. Soms moet ik nog wel opletten dat ik niet in mijn oude patroon terugval, maar ik heb in ieder geval geen antibiotica meer nodig. Ik ben heel erg dankbaar dat ik daar nu vanaf ben.

Krimpen a.d. IJssel

Een behandeling bij Rehmed van Kerstin ervaar ik als een ongekende ontspanning. Het is alsof er een emmer met warm water vanaf je hoofd langzaam naar beneden wordt leeggegooid en alle vuil meeneemt; je voelt je zelf helemaal schoon worden. Door de behandelingen en een goed gesprek ben ik veel rustiger en sterker geworden. Daardoor kan ik weer beter functioneren in het dagelijkse leven.

Rotterdam

Het is alweer een flink aantal jaren geleden dat ik voor de eerste keer de praktijk van Kerstin bezocht. Na een verbroken relatie was ik volledig uit het veld geslagen en had ik behoefte aan het vinden van (een nieuwe) balans in mijn leven. De combinatiebehandeling Aura-Healing/Reiki heeft mij destijds zo’n positieve impuls gegeven, dat ik langzaam aan weer opkrabbelde uit een diep dal. Zo’n 2 keer per jaar keer ik terug naar de praktijk voor een ‘APK-tje’. Ook in tijden van gezondheid en geluk is een behandeling bij Kerstin een cadeautje voor jezelf.

Delft

Ik had last van wisselvallige stemmingen, depressiviteit en gebrek aan zelfvertrouwen. Ik had de hoop min of meer al opgegeven toen ik bij Kerstin kwam. Ik had nooit durven denken dat mijn leven weer de kwaliteit zou krijgen die het nu heeft.

Capelle a.d. IJssel

Ik ben in contact gekomen met Kerstin door een vriendin die al langere tijd onder behandeling was. Haar ervaringen waren zo succesvol, toen heb ik ook de stap gemaakt. Ik ben nog steeds blij dat ik die stap gemaakt heb. Ik voelde mij de eerste keer erg gespannen, maar dat was snel voorbij. Kerstin is een lieve en warme vrouw, waar je al snel op je gemak voelt. Ik had veel onverwerkt verdriet mee te dragen. En had daardoor veel klachten, zoals verdriet, boosheid, onzeker, pijn in de borst en darmklachten. Ik ben nu een heel eind verder. Ik ben nog onder behandeling, wat ik uitgebreid heb met fytotherapie. Mijn ervaringen met Reiki plus fytotherapie zijn in een woord fantastisch. Ik kan weer genieten van mijn leven. Ik ben dankbaar dat ik in de praktijk van Kerstin terecht gekomen ben. En tot slot, bij vragen kan je ten alle tijden bellen, dus een perfecte nazorg.

Capelle a.d. IJssel

Ik wist dat ik aan mijzelf moest gaan werken, maar had geen idee van hoe en wat. Mijn vrouw had de stap gemaakt om reiki behandelingen te ondergaan. Ik zelf stond er sceptisch tegen over, maar ik heb toch de stap genomen, gezien de behaalde resultaten bij mijn vrouw. De klachten van mij waren vermoeidheid, onverwerkt verdriet, rusteloosheid, onzekerheid. Gedurende de behandelingen voelde ik mij steeds sterker worden en de klachten namen af. Kerstin heeft me fantastisch geholpen en je voelt je al heel snel op je gemak bij haar, ik heb hele mooie ervaringen gehad tijdens de behandelingen. Daar ben ik haar heel erg dankbaar voor dat ik dat heb mogen beleven, iets wat je nooit meer vergeet. Ik sta nu weer stevig op de rails.

Rotterdam

Na het overlijden van mijn moeder had ik erg veel last van slaapstoornissen, maag- en darmklachten en natuurlijk intens verdriet. Ik heb erg veel gehad aan orthomoleculaire therapie en energiebehandelingen. Een hoop van mijn klachten zijn verdwenen. Ik kan nu op eigen kracht weer verder gaan.

Moordrecht

Als beginnend vegetariër, met ook nog de nodige spanningen in het lichaam, werd na een bloedonderzoek bloedarmoede geconstateerd. Ik was al in behandeling bij Kerstin dus dit probleem werd meteen opgepakt en behandeld. Naast Reiki en Healings heb ik dan ook veel baat gehad bij haar Orthomoleculaire voedingstherapie. Ik voel me prettiger bij het gebruik van natuurlijke supplementen en vertrouw Kerstin volledig in haar adviezen. Na een behandeling voel ik me gesterkt en heerlijk relaxed. Het is mede door Kerstins liefde- en begripvolle houding dat ik graag bij haar kom. Ze luistert echt naar je! Daarom kan ik het iedereen aanraden.

Capelle a.d. IJssel

Er werd mij aangeraden eens een afspraak bij Kerstin te maken. Ik had allerlei klachten van onverwerkt verdriet en een eetstoornis. Ik had al verschillende therapieën gehad maar die hebben niet echt geholpen. Ik geloofde er dan ook niet in dat Reiki (samen met voedingssupplementen) mij kon helpen. Ik kreeg een keer een vreselijke huilbui. Na die huilbui kreeg ik heel erge honger. Langzaamaan begon ik weer beter te eten en ben nu zelfs een paar kilo aangekomen. Ik ben blij dat ik toch naar Kerstin ben gegaan want ik voel me nu zo’n stuk beter. Ik ben niet meer zo gespannen, ik eet weer goed en kan weer genieten van het leven. Af en toe heb ik nog wel eens een behandeling nodig en als er wat is dan kan ik altijd bij haar terecht.

Nieuwerkerk a.d. IJssel

Na lang lopen te tobben met wekelijkse migraineaanvallen, werd ik door mijn moeder doorverwezen naar de praktijk van Kerstin. Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar het werd een complete verrassing! Door de behandelingen die Kerstin mij gaf en nog steeds geeft, kwam ik erachter dat ik mezelf was verloren. Na een paar behandelingen en de fijne, vertrouwde gesprekken vond ik stukje bij beetje mezelf terug. Ik kan weer genieten en de spontane, vrolijke meid komt weer terug. En wat nog beter is, ik heb steeds minder migraineaanvallen!

Tweede reactie:

Om de positieve resultaten die ik boekte door de behandeling van Kerstin extra kracht bij te zetten, adviseerde Kerstin mij om een ontgiftingskuur te volgen van 5 dagen. Door deze kuur werd mijn gehele lichaam gereinigd. Tijdens deze kuur eet je alleen maar groente en fruit met voedingssupplementen. In het begin dacht ik dat ik het niet vol zou houden, maar het is 100% meegevallen. Resultaat: schonere en zachte huid, plattere buik, meer energie en nog minder hoofdpijn! Een echte aanrader voor je lichaam!

Rotterdam

Ik kom sinds een paar jaar bij Kerstin en vanaf de eerste Reiki behandeling was het al bijzonder. In de loop van de tijd is er heel veel losgekomen, zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied en de gesprekken die wij met elkaar voeren zijn me heel veel waard.

Gouda

In het begin stond ik sceptisch tegenover Reiki. Dat heb ik ook tegen Kerstin gezegd. Ik had besloten om mij ervoor open te stellen en heb daar geen spijt van gehad. Ik zat niet lekker in mijn vel en er moest iets gebeuren maar wat? Ik had van mijn zus en zwager goede dingen gehoord over Reiki bij Kerstin. Kerstin is iemand waar je gemakkelijk mee praat en die je over de grens trekt. Ik ben een stuk opgeknapt: geestelijk en lichamelijk voel ik mijn sterker en meer in balans.

Krimpen a.d. IJssel

Een jaar of acht na de laatste behandeling die ik bij Kerstin onderging, ben ik op eigen initiatief bij haar teruggekomen. Ik voelde me namelijk al een aantal jaren somber en levenloos. Ik wist wel dat er iets mis was, maar ik had geen idee wat het precies was en hoe ik er vanaf zou kunnen komen. Na twee behandelingen waren de veranderingen al goed te zien en na de derde voelde ik me weer net zo goed als die keer dat ik als achtjarig meisje de praktijk verliet. Ik voel me gelukkig, ik heb weer zin om dingen te ondernemen, van lichamelijke klachten heb ik nauwelijks meer last en bovenal: Ik ben blij met mezelf. Het is ongelooflijk dat ik dit in zo’n korte tijd heb kunnen bereiken.