ERVARINGEN - HEALING  

Hieronder vind je verschillende verhalen van klanten die ik heb geholpen. Zij blijven graag anoniem.

Van collega therapeut

“Ik kom al geruime tijd bij Kerstin. Naast het gevoel na een sessie een stuk lichter te zijn en vol energie geeft Kerstin je de mogelijkheid je eigen weg te vinden en je te ontwikkelen binnen het potentieel dat dit leven voor je in petto heeft. Kerstin opperde het idee om prenatale kleurlichttherapie te doen. Het voelde voor mij goed om te doen en ik heb ja gezegd, ook uit nieuwsgierigheid naar nieuwe lagen in mijzelf. Het effect van deze behandelingen had ik nooit verwacht. De relatie met mijn moeder is sterk verbeterd en ik kom ineens, als van nature, voor mezelf op. Iets wat ik altijd heel moeilijk vond (wees stil, wees onzichtbaar, doe of alles goed is). Mijn rechterknie zat altijd "verstopt" en de energie liep moeilijk door, dit is nu weg. Plekken op mijn voeten die altijd gevoelig waren door oude blessures bleken precies die "pijnplekken" te zijn die Kerstin vond met de kleurlichtpunctuur. Een hele bijzondere ervaring.”

Op advies van mijn psycholoog kwam ik bij Kerstin terecht. Mede door overspannenheid wist ik geen raad meer met mijzelf en mijn klachten. Wat Kerstin doet was voor mij nieuw en onbekend, maar door haar warmte voelde ik mij veilig en in zeer goede handen. Door een duidelijk doel te stellen en mijn klachten te hebben besproken met Kerstin, ben ik na een aantal sessies onder andere ontspannen, meer mezelf, buikpijn vrij en kom ik bij mijn innerlijke rust. Ongelofelijk wat ze voor mij betekend heeft en waar ze mij mee heeft geholpen. Ik zal haar advies altijd met mij meedragen en blijven toepassen.

Van jongs af aan worstel ik al met spirituele dingen in mij leven en wist ik niet wat ik daar mee aan moest, toen kwam Kerstin op mijn pad , wat een mooie bijzondere vrouw. Zij heeft mij er toen zo mee geholpen! In de loop der jaren ging ik regelmatig naar haar toe voor een healing, ik was vaak uit balans en zij wist mij altijd weer beter te maken. Nu heeft mijn zoontje van 9 ook dezelfde klachten en zijn wij samen naar Kerstin toe gegaan. Wat een bijzonder moment was dat weer  Wij waren niet goed geaard en flink uit balans. Door middel van kleurlichttherapie en healing voelden we ons direct zoveel prettiger. Met goed advies en oefeningen zijn wij naar huis gegaan en ben ik weer dankbaar voor deze prachtige ervaring.

ERVARINGEN - AFVALLEN  

Hieronder vind je verschillende verhalen van klanten die ik heb geholpen. De mensen blijven graag anoniem.

Vanaf 2007 werd ik gehinderd door een te hoge bloeddruk 155/95. Uiteraard kreeg ik de bekende beta-blokkers door mijn huisarts voorgeschreven maar echt helpen deden deze niet. Recent heb ik een poging gedaan om via de praktijkassistente van mijn huisarts mijn bloeddruk probleem nog eens aan te pakken, maar de enige mogelijkheid die zij had waren (andere) bloeddrukverlagende medicijnen. Ik zag meer in de oorzaak van het probleem aan te pakken. Bij toeval kwam ik tijdens een lezing over diabetes en ontstekingen met Kerstin Willems in gesprek. Uiteraard ging het gesprek over ziekte en gezondheid en sprak zij over het directe verband tussen overgewicht en hoge bloeddruk. Maar ook over het feit dat afvallen geen langdurige en pijnlijke “operatie” hoeft te zijn, vermits dit gebeurt met de juiste producten en onder zorgvuldige begeleiding. Ik heb 3 weken nodig gehad om te wennen aan het idee dat ik voor het eerst van mijn leven af ging vallen d.m.v. een dieet. Uiteindelijk heb ik sprong gewaagd en ik ben na 5 weken dieet, zonder honger- of “trek”-gevoel, 15 kilo afgevallen. Nu na 3 maanden totaal 17 kilo lichter, met een inmiddels gestabiliseerd gewicht en terug in mijn oorspronkelijk eetpatroon, maar nu zonder mijn “zondige” overvloed aan suiker en kaas, is mijn bloeddruk 130/75. Boven alles voel ik mij vooral energieker en kan daardoor de hele wereld weer aan. Graag wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om Kerstin hierbij te bedanken voor haar inzet tijdens de introductie maar vooral tijdens de begeleiding van mijn eerste dieetavontuur in 66 jaar. Lieve Kerstin, bedankt hiervoor!

Afgelopen zaterdag 22 augustus gestart, voel me goed en tot nog toe gaat het allemaal lekker relaxed. Sporten en voor de rest ook wat extra bewegen, des te meer wordt er verbrand. Detox is begonnen, ook psychisch. Tot nog toe goed te doen.

Hi Kerstin, het gaat hartstikke goed. Ik ben nog steeds op hetzelfde gewicht en probeer dit zo te houden. Het is wel lastig, want met dit mooie weer is het erg verleidelijk om niet in de keuken te hoeven staan. Door de weeks naar mijn werk doe ik netjes en in het weekend mag ik van mezelf lekker eten en een beetje snoepen.