momentum afslankprogamma

 

Momentum® lifestyle programma

Momentum® is het merk achter het Momentum® lifestyle programma. Het is een effectief programma waarmee je op gezonde wijze gewicht verliest en misschien nog wel belangrijker: leert om je streefgewicht te behouden. Het programma is gebaseerd op een 3 fasenplan, 2 ondersteunende voedingssupplementen en (indien gewenst) begeleiding. Eenvoudig, met lekker en gezond eten en minimaal effect op je sociale leven.

Het 3 fasenplan

Het Momentum® lifestyle programma is opgebouwd in 3 fasen. Fase 1 duurt 27 dagen en heeft Carnitrin® als basis. Carnitrin® draagt bij aan een normale stofwisseling van de vetzuren (zink) en in combinatie met het voedingssupplement Multi Vita en een uitgebalanceerd 3 fasenplan zorgt het voor vermindering van het hongergevoel en verantwoord gewichtsverlies. Tijdens fase 2 (21 dagen) vul je het dieet langzaam aan om je nieuwe gewicht te stabiliseren en het beruchte jojo-effect te voorkomen. Fase 3 – de levensfase – geeft handvatten en richtlijnen voor een slank, gezond en vitaal leven.

Het Momentum dieet

Speciaal voor het programma heeft Momentum® een uitgebalanceerd dieet ontwikkeld. Niet alleen om gewicht te verliezen, maar vooral om jezelf een gezond voedingspatroon aan te leren. Het Momentum® dieet bestaat uit gezonde en smakelijke gerechten met veel groenten, fruit, vis en vlees. Geen maaltijdvervangers, maar gezond en eerlijk eten, waardoor het dieet eenvoudig is vol te houden. In de handleiding van het programma zijn in samenwerking met een chef-kok een aantal smakelijke weekmenu’s samengesteld.

Voor wie is het Momentum dieet geschikt

 Het Momentum dieet is niet alleen geschikt voor mensen met overgewicht, maar ook voor mensen met een onregelmatige vetverdeling.  Heb je alles al geprobeerd, maar krijg je steeds die paar hardnekkige kilo’s er niet af? Dan is het Momentum dieet wellicht de oplossing voor jou!

De momentum afslankkuur is geschikt voor volwassen mannen en vrouwen die op verantwoorde wijze willen afslanken en zichzelf een gezonde levensstijl willen aanleren. Levensgenieters die houden van lekker eten en drinken, maar wel zodanig dat er balans is in het beweeg- en eetpatroon en in het gewicht.

Inhoud van het Momentum Lifestyle programma

 Het Momentum® lifestyle programma bestaat uit 24 doses Carnitrin®, 45 Multi Vita capsules (beide voedingssupplementen), een 3 fasenplan (met een uitgebreide handleiding, tips & tricks en smakelijke weekmenu’s), een handig dieetoverzicht, een boodschappenlijst en een meetlint om je behaalde resultaten bij te houden. Basisbegeleiding (indien gewenst) inbegrepen en intensieve begeleiding is uiteraard ook mogelijk.

Algemene informatie & persoonlijke begeleiding

Email begeleiding bestaat uit het kort beantwoorden van vragen per mail. Dit is altijd in de prijs van de kuur inbegrepen of men er nu wel of geen gebruik van maakt. De consulten voor de persoonlijke begeleiding worden separaat, per keer gedeclareerd. Zo worden de kosten gespreid. Voor optimaal resultaat kunt u rekenen op een traject van circa drie maanden. Het aantal consulten wordt tijdens het start/intakeconsult afgesproken, dit verschilt per persoon en is maatwerk. Indien er behoefte bestaat voor korte, wekelijkse weegmomenten is dat ook mogelijk.

Een kuur kan ook per post aangetekend worden opgestuurd. Hiervoor wordt wel een bijdrage in de verzend/administratiekosten in rekening gebracht. 

Aangekochte pakketten kunnen niet worden teruggenomen.